Even voorstellen

Wij zijn nu meer dan 30 jaar intensief bezig met honden opvoeding, instructie verzorgen en "probleemhonden" begeleiding. In 2002 zijn wij opgestart met onze dienstverlening voor hondenbezitters onder de naam Honden Service Over Betuwe. Wij gebruiken onze ervaring, uit het verleden maar ook van elke dag opnieuw leren, om onze klanten desgevraagd met raad en daad bij te kunnen staan.
 
HONDEN SERVICE OVER BETUWE bestaat uit een HONDENSCHOOL en een HONDENUITLAATSERVICE
 
HONDENSCHOOL OVER BETUWE: Is wegens persoonlijke omstandigheden voorlopig gesloten.
 
Klik op Hondenschool voor meer informatie
 
HONDENUITLAATSERVICE OVER BETUWE neemt de dagelijkse benodigde beweging van uw viervoeter voor haar rekening, zodat u s'avonds aan een "klein blokje om" genoeg beweging aan uw hond heeft aangeboden.
Hondenuitlaatservice Over Betuwe heeft tijdens de afgelopen 17 jaar, (m.u.v. vakantie's en feestdagen) 2 dagen verzuim. U kunt dus rekenen op een betrouwbare dienstverlening.
Omdat wij met twee autobussen en alleen in de gemeente Overbetuwe en Oosterhout/Nijmegen rijden, krijgt uw hond veel meer speeltijd dan reistijd aangeboden! Wij rijden onze hondenuitlaatservice in: Zetten, Heteren, Randwijk, Driel, Elst, Herveld, Andelst, Slijk-Ewijk, Valburg, Oosterhout en Oosterhout/Nijmegen.

 
Klik op Uitlaatservice voor meer informatie